Zpět

CAIM na slovenské konferenci NEWMATEC

Štítky:

4.4.

Místopředseda CAIM Petr Karásek představil CAIM a práci interim manažerů na odborné konferenci NEWMATEC v Šamoríně na Slovensku. Fórum zaměřené na nové materiály, technologie a inovace, které určují současné a budoucí trendy automobilového a přidruženého průmyslu proběhlo 26. a 27. března za účasti zhruba 400 delegátů z řady evropských i dalších zem. Pro zástupce států Visegrádské čtyřky ji pořádal Zväz automobilového priemyslu SR.

Petr Karásek se zaměřil na téma uplatnění krizového řízení v dodavatelském řetězci automotive, vysvětlil rozdíly mezi manažerem a interim manažerem a na příběhu firmy ESSA CZECH poukázal například na to, že podbízení se nejnižšími cenami na trhu není dlouhodobě udržitelná strategie.

Kromě něj byli mezi vystupujícími např. Peter Žiga - ministr hospodářství SR, Zdeněk Tůma – bývalý guvernér ČNB, Oliver Grüngberg – předseda představenstva VW Slovakia, Martin Hrdlička – šéf vývoje podvozků a agregátů ŠKODA Auto, státní sekretáři a náměstci ministrů ze zemí V4, Thomas Schmidt – COO Hyundai Motor Europe a řada dalších.

Galerie