Zpět

CAIM oslavila 10. výročí setkáním členů

18.9.

CAIM oslavila 10. výročí setkáním členů

Členové České asociace interim managementu společně oslavili 10. výročí od založení asociace. V Kytíně u Prahy se 4. září sešlo několik desítek manažerů z celé ČR, včetně zakladatelů CAIM, a dorazili i hosté ze Slovenska.

Pracovní část setkání členů byla zaměřená na priority výboru CAIM pro letošní rok a jejich průběžné hodnocení v podání předsedy Jána Dolejše. Slovo dostal i jeden za zakladatelů a první předseda CAIM Vladimír Větrovský a diskutovalo se o dalším směřování CAIM. Následovala zpráva o hospodaření asociace a volba členů výboru, kterým na podzim končí dvouletý mandát. Členové odsouhlasili, že výbor bude pracovat opět ve složení: J. Dolejš, P. Karásek, I. Hovadová, R. Šušková, J. Dronská, J. Lazar a T. Krýsl. Formální část programu byla zakončena křtem publikace, která mapuje dosavadní činnost CAIM i vývoj interim managementu v ČR a obsahuje řadu příběhů z praxe. Almanach CAIM dostali všichni přítomní členové a ostatním bude postupně doručen.

Na večerním neformálním posezení s živou hudbou, dobrým pivem a výborným grilovaným seletem byl prostor prodiskutovat zkušenosti i aktuální problémy, včetně dopadů koronavirové pandemie na firmy a jejich podnikání a také na práci IM. Na večerní program volně navazoval druhý den, kdy místopředseda Petr Karásek uspořádal pro kolegy z CAIM výlet na kolech po okolí. Nejen díky krásnému počasí a malebnému prostředí Pivovaru Kytín, které vytvořilo nezapomenutelnou atmosféru, se akce vydařila a doufáme, že se také zapíše do historie CAIM. Poděkování za přípravu a organizaci patří především tajemnici Marii Savara. Bohužel kvůli šíření koronaviru je to zase na nějakou dobu poslední větší osobní setkání interim manažerů.

Všechny fotky naleznete ZDE

-JD-

Galerie