Zpět

Speciální nabídka pro členy CAIM od Student Agency

Štítky:

28.4.

Společnost STUDENT AGENCY připravila pro členy CAIM speciální nabídku na jazykové pobyty v zahraničí. Pro členy asociace je zajištěn nadstandardní servis STUDENT AGENCY (zajištění aktivit i mimo výuku) a dále 3% sleva z ceny kurzovného (popř. 1% z ceny pobytu v případě balíčkových cen, tj. cen včetně ubytování).

Jazykové pobyty v zahraničí jsou intenzivní studijní programy, které Vám kromě zlepšení jazykových znalostí přinesou i jedinečné zážitky - poznáte nová místa a historii a kulturu země, kde se cizím jazykem hovoří. V zahraničí se dostanete do 100% kontaktu s cizím jazykem - hlavní část dne se účastníte výuky, následně volnočasových aktivit nebo běžného života hostitelské rodiny, přičemž stále komunikujete v cizím jazyce. Překonáte bariéry v komunikaci, rozmluvíte se a prohloubíte své znalosti. Studovat můžete jak obecnou angličtinu (resp. ostatní jazyky), tak kurzy s určitým zaměřením např. na management, obchod, engineering, marketing apod. Kurzy probíhají během celého roku, nástupní termíny jsou většinou každý týden a školy poskytují kurzy pro klienty všech jazykových pokročilostí. Kompletní nabídku jazykových pobytů pro profesionály najdete na http://www.jazykovepobyty.cz/pro-profesionaly/.

Rádi Vám nabídneme také pobyty pro Vaše děti - jazykový pobyt během letních prázdnin (http://www.jazykovepobyty.cz/pro-deti/) nebo studijní pobyt na střední či vysoké škole v zahraničí (http://www.jazykovepobyty.cz/stredni-skoly/).

STUDENT AGENCY je profesionální a stabilní partner, který má se zajišťováním pobytů 20leté zkušenosti - známe naši nabídku a víme, co Vám doporučit. Rádi Vám poradíme s výběrem vhodného kurzu a Váš pobyt zajistíme jako balíček včetně ubytování a dopravy - a to vše za nejlepší ceny na trhu. Pro více informací kontaktujte specialistku STUDENT AGENCY na jazykové pobyty pro profesionály:

Mgr. Irena Jelínková, MSc Tel. 737 250 112 email: irena.jelinkova@studentagency.cz