Zpět

CAIM na Restrukturalizačním fóru 2018

Štítky:

6.11.

CAIM na Restrukturalizačním fóru 2018

Přes 250 profesionálů z oblasti restrukturalizací, insolvencí a řešení firemních krizí se 6. listopadu v ČNB sešlo na Restrukturalizačním fórum 2018. Na konferenci pořádané Turnaround Management Association ČR se věnovali především debatě o tom, co v současnosti firmám brání v rychlejším růstu. Také letos na Restrukturalizačním fóru vystoupili mezi hlavními řečníky interim manažeři z České asociace interim managementu.

Náš tematický blok nesl název: Za obzorem číhá krize, aneb příprava středního či malého podniku na její příchod. Tři úspěšní restrukturalizační a krizoví manažeři Iva Hovadová, Tomáš Pastrňák a Zdeněk Šmejkal představili tři příběhy průmyslových firem v krizi. Provedli rozbor příčin a vysvětlili způsoby, které by mohly podobné podniky ochránit před budoucí krizí. Následovala diskuse moderovaná místopředsedou CAIM Petrem Karáskem.

„Jsem rád, že se nám i letos podařilo propojit čistě odborná témata a případové studie s širším společenským a ekonomickým kontextem. Účastníci Restrukturalizačního fóra si tak mohli vyměnit své zkušenosti z období hospodářské krize, jejíhož návratu se nyní čím dál více lidí bojí, a pohovořit o tom, co udělat pro růst jejich byznysu až období růstu skončí,“ uvedl Petr Smutný, předseda TMA ČR a partner v oddělení restrukturalizací poradenské společnosti PwC ČR v rámci regionu střední a východní Evropy.

Tiskovou zprávu zde.

Fotky z akce.

TZ TMA

 

 

Galerie